• BOUW_STAS_Bs

  STAS_Bs

  <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eget metus non libero vehicula aliquet. Duis condimentum ligula hendrerit metus rutrum ultrices quis ut nunc. In hac habitasse platea dictumst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eget metus non libero vehicula aliquet.</p>

   

 • BOUW_STAS_Bv

  STAS_Bv

  STAS_Bv is stronger, more aerodynamics, prettier, easier to maintain... Only the weight is less!

  Voor het transport van zand, grind of asfalt, is de STAS_Bv uw gedroomde kipper. Uniek aan dit voertuig is zijn dubbelwandigheid. Er is de versterkende functie, maar de gladde wand biedt ook andere voordelen zoals extra aerodynamica, mooie belettering en makkelijk te onderhouden.

  De STAS_Bv kan u flexibel inzetten en bovendien ook verkrijgen in grote volumes.

 • BOUW_STAS_Bx

  STAS_Bx

  For the STAS_Bx is design not just what it looks and feels like. Design is how it works.

  De prachtige STAS_Bx zal u niet ongemerkt voorbijrijden. De aerodynamische bouwwijze levert u bovendien forse brandstofbesparing op!
  Deze grondwerkkipper met trapeziumvormige vloer lost uitzonderlijk snel en dit met een ongeëvenaard lage slijtage!

 • VOLUME_STAS_M

  STAS_M

  Medium, light or heavy duty?
  You’ll just love to work with the STAS_M!

  De multifunctionele STAS_M kan ingezet worden in diverse sectoren. Naast de MEDIUM uitvoering, is er ook de LIGHT versie (extra laadvermogen) en de HEAVY DUTY uitvoering (geschikt voor het transport van zware materialen).

  Wat u ook kiest, steeds bent u zeker van dezelfde kwaliteit!

 • VOLUME_STAS_V

  STAS_V

  TRAILER WITH BENEFITS.

  De volumekipper STAS_V is een echte klassieker. Het succes kan worden verklaard door zijn sterke eigenschappen zoals het breed chassis, een geïntegreerd kipdraaipunt en een volledig automatisch afgelaste bak.
  U kan kiezen tussen een STAS_V met rechte onderranden (ideaal voor palettransport) of met schuine onderranden (snel lossen).

 • ZL_STAS_MF_alu

  STAS_MF_alu

  STAS_MF, the wise choice of many alternatives.

  De STAS_MF_alu is de lichtste zelflosser op de markt. Volledig vervaardigd uit aluminium en bovendien gebouwd volgens een zelfdragende bouwwijze.
  Reeds tientallen jaren is STAS gespecialiseerd in de bouw van zelflossers. Elke trailer wordt gebouwd met premium onderdelen. Naast kwaliteit blijft STAS ook focussen op het gewicht, het gebruiksgemak en de veiligheid.

 • ZL_STAS_MF_eco

  STAS_MF_eco

  STAS_MF, the wise choice of many alternatives.

  De STAS_MF_eco is dé zelflosser bij uitstek voor milieu- en afvaltransport. U kan kiezen voor een hydraulisch openend dak en/of een hydraulisch openende achterdeur waardoor lossen niet alleen veiliger, maar ook sneller gaat.
  Uiteraard zijn er nog diverse opties mogelijk zoals slijtplaten, diverse type vloeren (aluminium en staal),…
  Reeds tientallen jaren is STAS gespecialiseerd in de bouw van zelflossers. Elke trailer wordt gebouwd met premium onderdelen. Naast kwaliteit blijft STAS ook focussen op het gewicht, het gebruiksgemak en de veiligheid.

 • ZL_STAS_MF_steel

  STAS_MF_steel

  STAS_MF, the wise choice of many alternatives.

  Zoals de naam STAS_MF_steel laat vermoeden, is het hulpframe van de zelfdragende constructie vervaardigd uit gegalvaniseerd staal. Dit is een economische oplossing, maar vanzelfsprekend blijft de STAS_MF_steel gebouwd volgens de kwaliteitsprincipes van STAS.
  Reeds tientallen jaren is STAS gespecialiseerd in de bouw van zelflossers. Elke trailer wordt gebouwd met premium onderdelen. Naast kwaliteit blijft STAS zich ook focussen op het gewicht, het gebruiksgemak en de veiligheid.

 • ATRAC Trailers

  20131220 ATRAC BUTTON nl

  BIJ ATRAC KAN U TERECHT
  VOOR  HERSTELLINGEN, REFRESHMENTS,
  VERHUUR & TWEEDEHANDS OPLEGGERS.

   

 • Bedrijfsfilm

  20120913 CampagnebeeldStas


  MEER WETEN OVER STAS?

  BEKIJK HIER 

  ONZE BEDRIJFSFILM

 • VERKOOPNETWERK STAS

  20131220 Kaart Europa


  KLIK HIER OM 

  UW DICHTBIJZIJNDE

  VERKOOPPUNT

  TE VINDEN.

   

 • Vind uw trailer oplossing!

  20121030 Find you trailer d

  STAS VOOR ELKE TOEPASSING.

  VIND HIER UW TRAILER.

iso