The head of a illustrated character in 3D
An illustration of a trailer
An illustration of a planet with threes and a trailer on it
illustration of people working

Performance Marketeer

Jouw uitdaging?

Je bedenkt samen met elke dealer een sterk plan van aanpak om de STAS voertuigen als kwalitatief sterk product, met tevens aandacht voor people en planet, op hun afzetmarkt te positioneren. Je analyseert klantennoden, beschikbare info en vertaalt deze inzichten naar digitale strategieën.

Als performance marketeer heb je een stevige basis over volgende topics: analyse en rapportering, marketing automation, SEO, social advertising, Google analytics, ...
Deze kennis benut je dagelijks om de juiste acties te gaan opzetten en de kracht en het nut van digital marketing optimaal in te zetten.

Jouw impact is letterlijk grenzeloos, waarmee we bedoelen dat je onze branding ook internationaal verder op de kaart zet.

Jouw uitdaging?

Ervaring is geen must. Je hebt de wil en goesting om je onder te dompelen in de wereld van internationaal transport.

• Bachelor in Marketing

• Creativiteit is ondergeschikt ten op zichte van jouw analytische geest. Je bent een echte data lover. Je verdiept je niet alleen graag in cijfers en complexe digitale marketing materie ,maar kan deze ook op een begrijpelijke en eenvoudige manier vertalen naar concrete actiepunten bij onze dealers. Concreet, hoe gaan we aan de slag met deze cijfers?

• Je bent ondernemend, georganiseerd, ziet het groter geheel en je hebt oog voor detail.

• Je bent ook sterk in copywriting. Je hebt een zeer goede geschreven en gesproken kennis van Nederlands en Engels. Kennis van andere talen is een troef.

• Je komt met verschillende persoonlijkheden in contact en kan je gemakkelijk aanpassen aan de taal van de klant.

Waarom werken bij STAS?

  • Werken bij STAS dat is inzetten op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je staat zelf aan het stuur van je loopbaan en bepaalt mee jouw groeitraject op basis van wat jij kan, wil en waar je energie uithaalt.
  • Ondernemerschap en initiatief maken deel uit van het STAS DNA. We dagen je uit om elke dag het beste uit jezelf te halen. Je krijgt de vrijheid om jouw business te runnen zoals het jouw eigen bedrijf is, weliswaar met de nodige ondersteuning en in overleg met jouw collega’s.
  • We gaan er samen voor, elke dag opnieuw! You never lose, you either win or learn.
  • We geloven niet in functietitels en afgelijnde taken, maar moedigen juist aan om buiten jouw expertise heen te kijken. Elkaar positief uitdagen, durven en doen zit in onze genen.
  • Dit alles binnen een internationale omgeving waar het familiale karakter ondanks onze mooie groei steeds bewaard is gebleven.

Something for you?

If so, apply via our application platform, stas.jobtoolz.com

Meet some of your future colleagues

Stijn
Sander
Stefanie
arrow-left settings