Hogedrukreiniger met capaciteit van 400 liter

donderdag 29 november 2018

PROPER HOUDEN VAN JE MOVING FLOOR

Bepaalde types van lading kunnen er voor zorgen dat je moving floor heel erg vuil wordt. Soms is het zelfs noodzakelijk of verplicht dat er tussen 2 soorten ladingen schoongemaakt wordt. Vuil, stof of geur kunnen gemakkelijk worden verwijdert als je een hogedrukreiniger aan boord van je walking floor hebt.

HOGEDRUKREINIGER AAN BOORD

De hogedrukreiniger kan gemonteerd worden als optie op je STAS walking floor. De hydraulische waterpomp levert een kracht van 150 bar met een output van zo’n 15 liter water per minuut.

Dit hydraulisch systeem is voorzien van een waterslang van 20 meter zodat de trailer overal kan gereinigd worden. Het systeem bevindt zich in het midden van de trailer zodat je voldoende vooraan, achteraan en in de trailer kunt reinigen. De watertank heeft een capaciteit van 400 liter water. Daarmee kan je de hogedrukspuit 25 minuten intensief gebruiken.

De watertank uit kunststof is ontwikkeld voor jouw gebruiksgemak. Het bijvullen van de watertank kan heel snel en eenvoudig via de grote opening. De hydraulische pomp is doordacht geïnstalleerd in een aluminium koffer.

HOE GEBRUIK JE DE HOGEDRUKREINIGER HET BEST?

Zorg dat je trailer op een plaats staat waar je deze mag schoon maken.Trek passende kledij en veiligheidsschoenen aan.Verzeker je er van dat er voldoende water in de kunststof watertank aanwezig is.Open de koffer en bevestig de waterslang aan het hydraulische systeem.

Wanneer de slang bevestigd is, hoef je alleen nog de hydraulische waterpomp aan te zetten. Dit doe je door de driewegkraan te wijzigen van stand,deze kraan is gemonteerd ter hoogte van het vloersysteem. Wanneer dit gebeurd is, ben je klaar om je walking floor trailer te reinigen. Hou de spuitmond op voldoende afstand van jouw doel en begin te reinigen met een zijwaartse beweging in een hoek van 45 graden.

Voor meer informatie over het hydraulische waterpompsysteem, kan je steeds terecht bij onze dealers die je kan vinden op onze dealermap.


Dealers

Brochure

Chat

Op de hoogte blijven van onze updates en promoties?

Inschrijven