Gespecialiseerde opties voor de Ecostar op Pollutec

maandag 28 november 2016
Belangrijke productinnovaties zorgen ervoor dat de zelflosser Ecostar nu helemaal tegemoet komt aan de specifieke noden van de afvalverwerkende industrie. We stellen deze voor op de 27e editie van Pollutec, dé beurs voor milieubewuste innovaties die van 29 november tot 2 december doorgaat in Lyon. We ontwikkelden hydraulische systemen om van op afstand te kunnen laden en lossen. Nuttig wanneer er bijvoorbeeld boven enorme bunkers gelost moet worden. Afvalverwerkende bedrijven eisen bovendien vaak dat de chauffeur in de vrachtwagen blijft zitten.
Met de hydraulische systemen zetten we vooral in op veiligheid en snelheid. De hydraulische daknetten vereenvoudigen het laadproces aanzienlijk. De dubbelwerkende achterdeur kan met één druk op de knop geopend worden, maar ook gewoon manueel als er bijvoorbeeld gelost moet worden in ruimtes met een beperkte hoogte of lengte. Dankzij deze dubbele werking kan de transporteur instaan voor elk type afvaltransport. Er werd ook rekening gehouden met de digitalisering van de sector. Een multifunctionele afstandsbediening stuurt onder meer de vloer, de achterdeur en de daknetten aan. Er kan ook nog geopteerd worden voor een lichte 15-planks vloer voor het vervoer van bulkmateriaal.
Met deze gespecialiseerde opties verzekert STAS voortaan een veilig, comfortabel en flexibel afvaltransport met belangrijke voordelen voor alle betrokken partijen.Dealers

Brochure

Chat

Op de hoogte blijven van onze updates en promoties?

Inschrijven