IAA 2018: STAS-stand groter dan ooit!

maandag 08 oktober 2018

Van 20 tot 27 september was STAS naar trouwe traditie terug aanwezig op IAA Commercial Vehicles (IAA) te Hannover. Deze tweejaarlijkse beurs was al toe aan haar 67e editie, dus kon het STAS-team met hun trailers zeker niet ontbreken.

Dit jaar kozen we om 4 trailers voor te stellen in Hannover: de farmSTAR, de bioSTAR, de agroSTAR en de u-rockSTAR, respectievelijk 2 zelflossers en 2 kippers uit ons ruime gamma. Zoals elke beurs, geven we graag extra aandacht aan enkele ‘specialised options’ op onze STAS-trailers. Deze editie staken de geïntegreerde graantrechter en de Cramaro-Overquick op de farmSTAR erboven uit. Ook de VBK-bâche, de stalen hoepels, het pneumatische meeloopschot en de ééndelige afdekplaat voor de verlichting sprongen in het oog.

Alle bezoekers konden ook vrijblijvend onze configurators uittesten. Hiermee kon men zelf een eigen STAS-trailer op maat én in 3D samenstellen. We waren enorm verheugd weer zoveel bezoekers te mogen ontvangen uit alle hoeken van de wereld. Dit zorgde er elke dag opnieuw voor dat de stand mooi vol liep met blijde gezichten. We zien jullie heel graag terug in 2020! Tot dan!


Dealers

Brochure

Chat

Op de hoogte blijven van onze updates en promoties?

Inschrijven