IAA 2018: STAS-stand groter dan ooit!

maandag 08 oktober 2018

Van 20 tot 27 september was STAS naar trouwe traditie terug aanwezig op IAA Commercial Vehicles (IAA) te Hannover. Deze tweejaarlijkse beurs was al toe aan haar 67e editie, dus kon het STAS-team met hun trailers zeker niet ontbreken.

Dit jaar kozen we om 4 trailers voor te stellen in Hannover: de farmSTAR, de bioSTAR, de agroSTAR en de u-rockSTAR, respectievelijk 2 zelflossers en 2 kippers uit ons ruime gamma. Zoals elke beurs, geven we graag extra aandacht aan enkele ‘specialised options’ op onze STAS-trailers. Deze editie staken de geïntegreerde graantrechter en de Cramaro-Overquick op de farmSTAR erboven uit. Ook de VBK-bâche, de stalen hoepels, het pneumatische meeloopschot en de ééndelige afdekplaat voor de verlichting sprongen in het oog.

- De overquick bache: met deze elektrisch aangedreven bache voor walking floor trailers verlies je geen tijd meer met het manueel openen wanneer het bulk geladen moet worden. Dit systeem is heel gebruiksvriendelijk waardoor hij zorgt voor een optimale snelheid.


- de geïntegreerde graantrechter: een gespecialiseerde optie speciaal voor de Farmstar. De trechter die centraal onder de achterdeuren van de zelflosser is geïntegreerd, zorgt voor het optimaal lossen van de granen in een stortput. Vanuit de stortput wordt het graan vervolgens getransporteerd naar een silo waar de lading opgeslagen zal worden.


- de ééndelige afdekplaat van de Farmstar: wanneer het bulk uit de zelflosser gelost wordt, zal dit er uiteindelijk voor zorgen dat de geloste lading zich richting de achterverlichting verplaatsen. Om deze verlichting te beschermen tegen schade van het stof of graan, kan er manueel een ééndelige afdekplaat over de verlichting van de walking floor trailer geplaatst worden.


- het meeloopschot: voor dat de zelflosser geladen wordt met het bulk zal het meeloopschot manueel of automatisch mooi aan het voorberd geplaatst worden. Alsvolgt zal het bulk eerst moeten geladen worden waar het meeloopschot zich bevindt om dan ook richting de achterdeur de trailer te vullen met de lading bulk. Uiteindelijk zal het meeloopschot bij het lossen automatisch meebewegen naar het achterzijde zodat de vloer schoongeveegd word en de lading volledig zal gelost worden.


Alle bezoekers konden ook vrijblijvend onze configurators uittesten. Hiermee kon men zelf een eigen STAS-trailer op maat én in 3D samenstellen. We waren enorm verheugd weer zoveel bezoekers te mogen ontvangen uit alle hoeken van de wereld. Dit zorgde er elke dag opnieuw voor dat de stand mooi vol liep met blijde gezichten. We zien jullie heel graag terug in 2020! Tot dan!


Dealers

Brochure

Chat

Op de hoogte blijven van onze updates en promoties?

Inschrijven