STAS opleggers nog veiliger dankzij markeringslichten

vrijdag 20 juli 2018
Bij STAS streven we naar de allerhoogste kwaliteit voor alle opleggers (kippers en zelflossers). De ontwikkeling van onze producten steunt op deze essentiële pijlers: design, functionaliteit, licht-sterkcombinatie en veiligheid. Voor onze voertuigen zijn een buitengewone functionaliteit en optimale veiligheid van het grootste belang.

De vele onderdelen in het STAS assortiment – onder meer remmen, bumpers, zijdelingse beschermingen en lampen – net als de volumes, afmetingen, elektromagnetische compatibiliteit en koppelingshoogte worden voortdurend getest en geoptimaliseerd om de veiligheid verder te verbeteren.


Nieuwe ledmarkeringslichten voor opleggers

Bij STAS zetten we alles op alles om klanten steeds een extreme veiligheid te garanderen. We bieden dan ook steevast een oplossing op maat, conform de geldende wettelijke bepalingen. In overeenstemming met paragraaf 6 van Reglement nr. 48 van de Economische Commissie voor Europa van de Verenigde Naties (VN/ECE), dat van kracht is in heel Europa, moeten zijmarkeringslichten vanaf november 2017 gemonteerd worden op de richtingaanwijzers.

Daardoor zullen de zijmarkeringslichten (knipperlichten) van opleggers flikkeren als de richtingaanwijzers worden gebruikt. Op die manier neemt de veiligheid toe bij het draaien. In het kader van deze aangepaste wetgeving heeft STAS – als fabrikant van opleggers die zijn producten in heel Europa op de markt brengt – zijn voertuigen nu standaard uitgerust met knipperende zijmarkeringslichten.

De markeringslichten worden bediend met het geïntegreerde Aspöck controlepaneel en in alle STAS opleggers geïnstalleerd, voor een optimale veiligheid. Meer weten over de nieuwe ledmarkeringslichten voor opleggers? Bekijk het filmpje of vraag informatie aan uw verdeler.

BEKIJK HET OVERZICHT VAN ONZE DEALERS NUDealers

Brochure

Chat

Op de hoogte blijven van onze updates en promoties?

Inschrijven