TIPS&TRICKS - de lak van uw trailer in topconditie

dinsdag 17 januari 2017

De winter laat zich voelen, met weersperikelen die nefast zijn voor de staat van uw trailer. Denk maar aan aanhoudende modder of vuil die krassen geeft en zout op de weg die de lak van uw voertuig aantast. Het zorgt niet alleen voor dure herstelkosten, maar ook een daling van de waarde van uw trailer. U doet er dus goed aan de lak van uw STAS-trailer goed te onderhouden en ook tussentijds voor een behandeling te zorgen. En wij vertellen u hoe!

  1. Wacht bij een nieuw voertuig 3 maanden voor u het reinigt onder hogedruk.
  2. Houd bij het reinigen onder hogedruk rekening met de volgende limieten: max. 40 bar bij een temperatuur van 60° en een afstand van 20-30 cm van het voertuig.
  3. Verdun en verwijder zure of zoute producten waarmee uw voertuig in aanraking komt altijd zo snel mogelijk met water. Denk maar aan wegenzout.
  4. Een nabehandeling onder de vorm van een sealer of lakverzegeling zorgt voor extra bescherming van de laklaag. Gebruik geregeld een speciale lakreiniger na het wassen van uw voertuig. Dit product kan machinaal worden aangebracht. Vermijd het gebruik van reinigers die wax bevatten, want er blijven altijd restanten achter die uw voertuig vervuilen.

Voor de productie van innovatieve laksystemen doet STAS een beroep op BASF-coatings en meerbepaald op Glasurit Lijn 68. De hoogwaardige technologie op acrylaatbasis is sterk UV-bestendig, chemisch resistent, corrosiewerend en krasbestendig.

DOWNLOAD HIER DE PDF


Dealers

Brochure

Chat

Op de hoogte blijven van onze updates en promoties?

Inschrijven