STAS AGROSTAR: uw ideale kipper voor de bietenoogst

woensdag 26 oktober 2016


Een laag eigengewicht, doorgedreven stabiliteit en gespecialiseerde opties: de Agrostar is een onmisbare schakel tijdens de bietenoogst.

- Laag eigengewicht, zonder in te boeten aan sterkte

Minder eigengewicht betekent meer laadvermogen voor de bieten. Uw transport verloopt efficiënter, maar niet minder veilig dankzij de sterke zijwanden en achterdeur.

- De meest stabiele kipper op de markt

Een stabiele kipper is onmisbaar wanneer u vaak moet laden op velden met een ongelijke ondergrond. De breedte van het chasis speelt hierbij een belangrijke rol. Met zijn 1.4000 mm heeft de agroSTAR het breedste chassis op de markt. Extra stabiliteit creëert u met een geïntegreerd kipdraaipunt en een ingebouwde kuiptraverse die torsiekrachten bij het kippen tegengaat.

- Gespecialiseerde opties

We ontwikkelden de Agrostar om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van de landbouwsector. Gespecialiseerde opties zorgen er bovendien voor dat we de kipper helemaal kunnen afstemmen op uw specifieke noden. Voor de bietenoogst kan dat met een aluminium bietengaas die meer dan 100 kg lichter is dan een standaard dubbelwerkende deur en perfect als achterdeur fungeert. In een bietenfabriek mag de chauffeur de cabine vaak niet verlaten. De optie waarbij de luchtvering automatisch zakt wanneer er gekipt wordt, vangt dit perfect op.

Met de Agrostar verloopt uw bietenoogst efficiënt en zonder zorgen.
Alle gedetailleerde en technische informatie vindt u hier.


Dealers

Brochure

Chat

Op de hoogte blijven van onze updates en promoties?

Inschrijven