Uw kiptrailer voor de bouwindustrie

Bent u op zoek naar de beste partner voor uw kippertransport? Dan zit u bij STAS goed. In ons gamma bouwkippers zitten de buildSTAR, buildSTAR X en rockSTAR. Onze kiptrailers zijn stuk voor stuk stabiele designconstructies met de breedste chassis op de markt. De aluminium trailers en aanhangwagens uit staal zijn vervaardigd uit aluminium van premiumkwaliteit en garanderen de meest optimale licht/sterk-combinatie.

Met dit uitgebreid stalen en aluminium kipper oplegger gamma voor de bouwsector, kunnen eender welke bouwmaterialen in bulk vervoerd worden. Van de eerder lichte materialen zoals zand, grind tot het zwaardere bouwafval. Ons complete gamma biedt een oplossing voor elk bulktransport gelinkt aan alle facetten van de bouwsector: nieuwbouw, afbraakwerken of wegenbouw.

Op maat gemaakte gespecialiseerde opties zorgen voor de nodige veiligheid en snelheid die moet gegarandeerd worden tijdens het kippen. Als aankoper van kipper opleggers heeft u de volledige keuze tussen hydraulische achterdeuren, automatische bachesystemen en bumpers die specifiek zijn uitgewerkt voor het transport van afbraak, stenen, etc… in de bouwsector.


Dealers

Brochure

Chat

Op de hoogte blijven van onze updates en promoties?

Inschrijven