2 x 2 ronde LED-achterlichten

2 keer 2 ronde full LED-verlichting met driekamerlichten zorgen voor extra veiligheid wanneer je als chauffeur de baan op gaat met je kipper. Ook wanneer een van de LED-verlichting beschadigd raakt, heb je nog steeds de 2e behuizing die het wel nog doet. De kans is kleiner dat je aan een kant van je voertuig volledig zonder verlichting valt.

Deze multifunctionele verlichting bevat een achterlicht, remlicht en richtingaanwijzers. Bij een standaarduitvoering komt er bij een kipper nog een reflector naast deze ronde verlichting alsook een zijmarkeringslicht. De achteruitrijlichten en mistlampen bevinden zich bij een standaarduitvoering in het midden van het chassis, net boven de nummerplaat.

Deze verlichting heeft een IP54 rating wat betekent dat de verlichting beschermd is tegen een grote hoeveelheid stof en tegen water uit welke richting dan ook.

De 2x2 ronde LED verlichting is een waardig alternatief voor de 2x3 ronde LED verlichting die niet meer beschikbaar is wegens aangepaste wetgeving.

Eigenschappen

  • LED-verlichting
  • Multifunctioneel: achterlicht, remlicht en richtingaanwijzers in 1
  • IP54 rating
Wil je meer info over deze optie?

Andere gespecialiseerde opties