Over STAS

‘Making bulk transport a long-term pleasure’ is de baseline van STAS. Deze verwoordt beknopt waar het ons om gaat: duurzaamheid op het vlak van onze producten, onze mensen én de planeet. We hebben de voorbije tijd de eerste initiatieven genomen in de richting van een groene transportsector, en daar stopt het niet. We willen verantwoorde transportbouw even evident maken als excellente producten.

People

STAS pioniert in product excellentie, maar bouwt ook doelbewust aan een professioneel, internationaal netwerk van trouwe, eensgezinde partners. U een persoonlijke, vlotte en vooral zorgeloze service bieden, is een dagelijkse bekommernis. STAS exporteert naar meer dan 20 landen en kan rekenen op meer dan 30 gecertificeerde dealers.

Product

STAS is een sterke, stabiele organisatie en een gevestigde waarde in de sector. Innovatie, met constante in-house research op het vlak van constructie, vormt een belangrijke bedrijfspijler. Wat is de sleutel tot een krachtig en duurzaam maar tegelijk licht en aerodynamisch kwaliteitsproduct? De ingenieurs van STAS buigen zich elke dag over dit vraagstuk. Het bepaalt de identiteit en de kracht van onze organisatie en onze kippers en zelflossers.

Planet

Wij zijn als eerste in Europa overgeschakeld op de bouw van trailers met gerecycleerd aluminium en we werken actief aan een zero-waste-traject. Er werden al projecten opgezet om het afval beter te sorteren, te minimaliseren en te recupereren en er loopt een groot project voor de bouw van een windmolen.

Dit zijn de eerste initiatieven die we de afgelopen tijd hebben genomen in de richting van een duurzame transportsector, maar daar stopt het natuurlijk niet. Ons ultieme doel is duurzame transportbouw even evident maken als excellente producten. En bij STAS doen we dat – as always – met evenveel ‘Pleasure’.

Benieuwd hoe het er dagelijks achter de schermen aan toegaat? Surf naar www.ilovemystas.com of volg STAS op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van onze nieuwigheden en maakt u kennis met mensen die de passie voor trailers delen.

 

arrow-left settings