Cramaro Cereal automatisch afdekzeil met vaste achterflap

Het Cramaro Cereal afdekzeil met vaste bacheflap achteraan is een onderhoudsarme optie voor wie snel werkt. Met dit systeem kan het zeil met één druk op de knop in minder dan een minuut geopend en gesloten worden. Het systeem kan bediend worden met een afstandsbediening, via een app of via de bedieningsconsole op het chassis. Het is mogelijk om de elektrische motor los te koppelen en het systeem handmatig te bedienen. Dus ook bij tijdelijke panne kan de bache geopend worden.

Het Cramaro Cereal-systeem is ook verkrijgbaar in een manuele versie, waarbij de bache vanop de grond bediend wordt met een draaihendel. Bij beide opties kan je de bache bedienen van op de grond waardoor je tijd bespaart én veiliger werkt.

Het systeem werkt met gebogen hoepels zodat het water snel van het zeil glijdt en geen schade kan aanrichten. Bovendien is het zeil perfect waterdicht zodat de lading droog blijft. Mogelijke schade aan het zeil wordt beperkt doordat het zeil bij het openen volledig naar voren en over de bovenrand schuift. Dit verkleint de kans op beschadiging bij het laden vanaf de zijkant met laadapparatuur. Mocht er toch schade optreden, dan kunnen de onderdelen in het algemeen gemakkelijk vervangen worden. Bijkomend hoef je als chauffeur helemaal niets vast te maken achteraan op de trailer.

Kort samengevat is deze oplossing veiliger, sneller en efficiënter!

Wil je meer info over deze optie?