Cramaro Overquick automatisch afdekzeil voor kipper

Het volledig automatische Overquick daknetsysteem is de favoriet van velen. Dit afdeksysteem dekt ladingen die een beetje boven de carrosserie uitsteken en functioneert perfect in extreme weersomstandigheden. De gebogen bovenranden aan de voor- en achterkant in combinatie met de centrale ondersteuningspijp die op de hoepels rust, kan er geen water verzamelen op het zeil. 

De krachtige elektrische motor spant het zeil altijd perfect op door zich vast te zetten op de klemmen aan de zijkant.  

Update 2021:

Cramaro heeft het Overquick daknetsysteem enkele updates gegeven om het nog efficiënter te maken. Er is een luchtkamer toegevoegd aan de voorste deflector, zodat er meer speling is bij de plaatsing van de eerste dwarsbalk, waardoor schade tijdens het laden voorkomen wordt.

Het volledige systeem is efficiënter door de strategisch geplaatste luchtkamers waardoor minder luchtdruk nodig is. Waar vroeger 2,5 bar nodig was, is 1,5 bar voldoende. Bovendien zorgen de extra luchtkamers ervoor dat de bache vlotter gesloten wordt en dat de bache altijd correct uitgerold wordt. Het systeem is ook uitgerust met een compactere frontrail en een nieuwe riemaandrijving.

De updates verlengen de levensduur van het volledige systeem.

Wil je meer info over deze optie?