Over Stas

Bulktransport, dankzij STAS al meer dan 50 jaar een plezier

Wij zijn STAS, Belgisch fabrikant van kipper opleggers en zelflossers. Al drie generaties lang streven we ernaar om u de perfecte productkwaliteit te leveren. Het resultaat is dat veel van onze innovaties vandaag de norm vormen voor constructeurs wereldwijd. In 1934 reden de eerste STAS trailers uit de productie in Stasegem. Vanaf dat moment zijn we sterk gegroeid en staan we nu met onze vier vestigingen vol vakmanschap sterk in de markt. Hierdoor bieden wij steeds een vooruitstrevend antwoord op de noden van de snel evoluerende landbouw-, bouw- en recyclage-industrie. Automatisering en maatwerk, daar gaan we van jaar naar jaar voluit weer voor.

STAS HQ Waregem

STAS is sinds het begin van de vorige eeuw een familiebedrijf met een duidelijke toekomstvisie, dat bewezen broers Urbain en Leon Heyse. In 1960 verhuisden Willy Heyse, en zijn echtgenote Lydie, STAS naar Waregem waar ze de focus verlegden naar export en automatisering. Met een jong en dynamisch team voert zoon Francis Heyse vandaag de verdere productspecialisatie en bedrijfsexpansie door.

STAS is een sterke, stabiele organisatie en een gevestigde waarde in de sector. Innovatie, met constante in-house research op het vlak van constructie, vormt een belangrijke bedrijfspijler. Talrijke productinnovaties vormen vandaag de norm voor constructeurs wereldwijd. Wat is de sleutel tot een krachtig en duurzaam maar tegelijk licht en aerodynamisch kwaliteitsproduct? De ingenieurs van STAS buigen zich elke dag over dit vraagstuk. Het bepaalt de identiteit en de kracht van de organisatie.

STAS pioniert in product excellentie, maar bouwt ook doelbewust aan een professioneel, internationaal netwerk van trouwe, eensgezinde partners. U een persoonlijke, vlotte en vooral zorgeloze service bieden, is een dagelijkse bekommernis. STAS exporteert naar meer dan 20 landen en kan rekenen op meer dan 30 gecertificeerde dealers. Net zoals u, zijn dat stuk voor stuk gedreven vakmensen die de trots.

Benieuwd hoe het er dagelijks achter de schermen aan toegaat? Surf naar www.ilovemystas.com of volg STAS op Facebook. Zo blijft u op de hoogte van onze nieuwigheden en maakt u kennis met mensen die de passie voor trailers delen.


Dealers

Brochure

Chat

Op de hoogte blijven van onze updates en promoties?

Inschrijven