STAS International dealerday 2019: het was een plezier

Tags:
People STAS dealers
STAS International dealerday 2019: het was een plezier

De STAS International Dealerday is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een jaarlijks evenement waar alle Europese dealers reikhalzend naar uitkijken. Na enkele succesvolle edities in de Gentse Ghelamco Arena, was het dit jaar verzamelen geblazen in de Hippodroom van Waregem. De bekende renbaan is een symbolische plaats vlakbij de headquarters van STAS, waar reeds meer dan 40 jaar aluminium kippers met trots worden gemaakt. Ondertussen werd het productgamma aangevuld met stalen kippers en zelflossers.

Voor het eerst was er ook een selectie leveranciers van de partij, wat van deze dag meer dan ooit een uitstekende netwerkgelegenheid maakte.


Dealers en suppliers genoten ‘s morgens van enkele leerrijke keynotes. Daarbij namen STAS experts de tijd om zowel terug te blikken op het voorbije jaar, als om de toekomstvisie van STAS te delen met de aanwezigen.

‘s Namiddags volgde een inspirerend stuk over de daily customer experience, waarbij de klant steeds centraal staat in alles wat STAS doet. Enkele internationale gastsprekers gaven hierbij nieuwe inzichten en motivatie om de klant nog beter van dienst te staan.

Afgesloten werd er met een feestje, waarbij de meer dan 200 genodigden onder het genot van een drankje en een hapje uitgebreid konden netwerken. De positieve feedback bezorgde iedereen een boost om er de komende tijd weer met volle kracht tegenaan te gaan!