Long Term Pleasure: meer dan een baseline

Tags:
People STAS people Kippers Sustainable manufacturing Product Zelflossers STAS dealers Planet testimonials Bouw Recyclage Agro Spare parts Tips & tricks
Long Term Pleasure: meer dan een baseline

Al langer dan vandaag groeit bij STAS het bewustzijn rond onze planeet, maar dit jaar namen we de tijd om onze intenties concreet te maken. De voorbije tijd zetten we alvast vastberaden stapjes in de goede richting én integreerden we naast onze alom gekende pijlers ‘Product’ en ‘People’ ook een derde ‘Planet’ pijler in onze bedrijfsstrategie. In deze long term STAS policy maken we onze groene beloftes hard en bewijzen we bovendien dat een duurzame transportsector mogelijk is.

‘Making bulk transport a long term pleasure’ is vanaf dit jaar de nieuwe baseline van STAS. Deze verwoordt beknopt waar het ons om gaat: duurzaamheid op het vlak van onze producten, mensen én de planeet. Zo zijn we als eerste in Europa overgeschakeld op de bouw van trailers met 100% gerecycleerd aluminium en werken we actief aan een zerowastetraject. Er werden al projecten opgezet om het afval beter te sorteren, minimaliseren en recupereren.

Het zijn de eerste initiatieven die we de afgelopen tijd hebben genomen in de richting van een duurzame transportsector, en daar stopt het niet. We willen duurzame transportbouw even evident maken als excellente producten en bij STAS doen we dat – as always – met evenveel ‘Pleasure’. Directeur Brecht Vandenborre:

“De voorbije jaren werden we verplicht om alles nog eens goed door te denken en die kans hebben we gegrepen. Maken we de juiste keuzes? Doen we de juiste investeringen? Werken we met de juiste mensen? Volgen we de juiste filosofie? De antwoorden vind je in onze long term STAS pleasure policy. Ze zijn heel duidelijk: in de toekomst zullen we met nóg meer goesting blijven investeren in wat ons nauw aan het hart ligt: onze mensen, ons product en onze planeet.”