STAS factory Tournai wint Factory of the future Award 2019

Tags:
Sustainable manufacturing People STAS people Product Zelflossers Planet
STAS factory Tournai wint Factory of the future Award 2019

“In een altijd veranderende wereld blijft ook de industrie niet stilstaan. Het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) sloeg de handen in elkaar met technologiefederatie Agoria en onderzoekscentrum Sirris en zo werd het actieplan ‘Made Different’ in het leven geroepen. Dit actieplan ziet uitdagingen als opportuniteiten en vormt de bedrijven van vandaag om tot ‘Factories of the Future’.”

"Factory of the future", een titel waar we trots op zijn!

Waarom nam STAS deel aan Factory of the Future?

De twee productiesites in België hebben de fundamenten gelegd van ons familiebedrijf door én met trotse medewerkers. Als ‘Factory of the Future’ wil STAS een duurzame toekomst in België garanderen en klaar zijn voor de vierde industriële revolutie om zo duurzame opleggers te kunnen blijven verzekeren.

Hoe won STAS Factory of the Future?

Om ‘Factory of the Future’ te worden zijn er zeven stappen die moeten gezet worden. Deze stappen gaan alle zeven hand in hand, focussen op slechts één of enkele domeinen is dus niet voldoende.
Tijdens deze transformatie heeft STAS Factory Tournai zich ontpopt tot een wendbare organisatie met een uniek machinepark en gedigitaliseerde processen, waarbij de betrokkenheid van werknemers cruciaal is om samen te werken aan een kwalitatiever product en een (C)lean factory.

Long term pleasure with our Factory of the Future!