STAS is Top Employer-gecertificeerd!

Tags:
People STAS people Sustainable manufacturing
STAS is Top Employer-gecertificeerd!

Half werk, dat zit bij STAS niet in ons DNA. Als we iets doen, doen we het goed. Dat weten onze trouwe klanten al jaren als het over onze TOP zelflossers en kippers gaat. We willen oprecht evenveel aandacht, energie, moderne middelen en zorg besteden aan onze medewerkers, net zoals we al generaties voor onze producten doen. 


Om die inspanningen ook officieel te laten erkennen, begonnen we in 2015 aan een traject dat ons in 2019 de “Factory of the future Award” voor onze site in Doornik opleverde. Eén van de pijlers van de FoF-award is “human centered production” en als STAS worden we voor die pijler erkend als 1 van de Belgische referentiebedrijven, dankzij onze vele acties en projecten om onze medewerkers ook écht centraal te stellen.

Daar komt nu de erkenning “Top Employer 2021” bij. Een ongelooflijke eer om als familieonderneming in deze lijst van slechts 72 bedrijven in België te staan. Daarnaast zijn er slechts 2 die de combinatie van Factory of the Future én Top Employer 2021 kunnen voorleggen. Het is dus bewezen, we zijn écht uniek ?.

We zijn trots op elk van onze medewerkers. Allemaal. Iedereen. Als #teamstas zetten we ons iedere dag weer in om met passie telkens de lat hoger te leggen, het verschil te maken, beter te worden. Ook in moeilijke en uitdagende tijden.

En die inspanningen lonen.

Proficiat #teamstas, het is bijzonder verdiend!