STAS opleggers nog veiliger dankzij markeringslichten

Tags:
Kippers Product Zelflossers Bouw Recyclage Agro
STAS opleggers nog veiliger dankzij markeringslichten

"De ontwikkeling van onze producten steunt op enkele essentiële pijlers: design, functionaliteit, licht-sterkcombinatie en veiligheid. Voor onze voertuigen zijn een buitengewone functionaliteit en optimale veiligheid van het grootste belang."

Bij STAS streven we naar de allerhoogste kwaliteit voor uw opleggers (kippers en zelflossers). De vele onderdelen in het STAS assortiment – onder meer remmen, bumpers, zijdelingse beschermingen en lampen – net als de volumes, afmetingen, compatibiliteit en koppelingshoogte worden voortdurend getest en geoptimaliseerd om de veiligheid verder te verbeteren.

Nieuwe led markeringslichten voor opleggers

Alles wordt op alles gezet om jou steeds een extreme veiligheid te garanderen. We bieden met onze opleggers dan ook steevast een oplossing op maat, conform de geldende wettelijke bepalingen. In overeenstemming met paragraaf 6 van Reglement nr. 48 van de Economische Commissie voor Europa van de Verenigde Naties (VN/ECE), dat van kracht is in heel Europa, moeten zijmarkeringslichten vanaf november 2017 gemonteerd worden op de richtingaanwijzers van uw oplegger.

Daardoor zullen de zijmarkeringslichten (knipperlichten) van opleggers flikkeren als de richtingaanwijzers worden gebruikt. Op die manier neemt de veiligheid toe bij nemen van bochten. In het kader van deze aangepaste wetgeving heeft STAS – als fabrikant van opleggers die zijn producten in heel Europa op de markt brengt – zijn de kipper opleggers en walking floor trailers nu standaard uitgerust met knipperende zijmarkeringslichten.

De markeringslichten worden bediend met het geïntegreerde Aspöck controlepaneel en worden in alle STAS opleggers geïnstalleerd, voor een optimale veiligheid.

Meer weten over de nieuwe LED markeringslichten voor opleggers? Bekijk hieronder het filmpje of vraag meer informatie aan je verdeler.

Zoek hier jouw dichtsbijzijnde STAS verdeler:

Vind jouw dealer
A illustration of a character holding an ipad