Een propere oplegger met een hogedrukreiniger aan boord

Tags:
Product Zelflossers Recyclage Agro Tips & tricks
Een propere oplegger met een hogedrukreiniger aan boord

"Bepaalde ladingen maken je moving floor heel erg vuil. Soms is het zelfs noodzakelijk of verplicht dat er na het lossen schoongemaakt wordt. Vuil, stof of geur verwijder je vanaf nu heel eenvoudig met een hogedrukreiniger aan boord van je walking floor."

Hogedrukreiniger aan boord

De hogedrukreiniger kan gemonteerd worden als gespecialiseerde optie op je STAS walking floor. De hydraulische waterpomp levert een kracht van 150 bar met een output van zo’n 15 liter water per minuut.

Dit hydraulisch systeem is voorzien van een waterslang van 20 meter zodat de trailer overal kan gereinigd worden. Het systeem bevindt zich in het midden van de trailer zodat je zowel vooraan en achteraan, alsook in de trailer kunt reinigen. De watertank heeft een capaciteit van 400 liter water. Dat is genoeg om de hogedrukspuit 25 minuten intensief te gebruiken.

De watertank uit kunststof is ontwikkeld voor jouw gebruiksgemak. De watertank vul je heel snel en eenvoudig bij via de grote opening. De hydraulische pomp is doordacht geïnstalleerd in een aluminium koffer.

Hoe gebruik je de hogedrukreiniger het best?

  • Zorg dat je trailer op een plaats staat waar je deze mag schoon maken.
  • Trek passende kledij en veiligheidsschoenen aan.
  • Verzeker je ervan dat er voldoende water in de kunststof watertank aanwezig is.
  • Open de koffer en bevestig de waterslang aan het hydraulische systeem.

Wanneer de slang bevestigd is, hoef je alleen nog de hydraulische waterpomp aan te zetten. Dit doe je door de driewegkraan te wijzigen van stand, deze kraan is gemonteerd ter hoogte van het vloersysteem. Wanneer dit gebeurd is, ben je klaar om je walking floor trailer te reinigen. Hou de spuitmond op voldoende afstand van jouw doel en begin te reinigen met een zijwaartse beweging onder een hoek van 45 graden.

Meer informatie nodig? Contacteer hier je dichtsbijzijnde dealer:

Vind jouw dealer
A illustration of a character holding an ipad