STAS wint ‘Matexpo werkgever van het jaar’-award

Tags:
People STAS people STAS dealers Bouw
STAS wint ‘Matexpo werkgever van het jaar’-award

Na anderhalf jaar mocht het weer! Dé bouwbeurs in Vlaanderen, Matexpo, ging voor de 39e keer door tussen 8 en 12 september 2021. STAS en de Vlaamse STAS verdeler ATRAC waren aanwezig en STAS mocht in primeur de ‘Matexpo werkgever van het jaar’-award wegkapen. Het was een groot succes!

2021 beloofde een spannend jaar te worden. Wij bij STAS waren natuurlijk verheugd toen het officieel bevestigd werd dat Matexpo 2021 toch kon doorgaan. Tijdens 5 dagen beurs heeft Matexpo 41.671 bezoekers over de vloer gekregen. Dat zijn er 2.000 méér dan op de laatste editie in 2019!

STAS en ATRAC, de STAS verdeler voor Vlaanderen, konden tal van potentiële klanten, bestaande klanten, leveranciers en medewerkers in een informele setting verwelkomen op de stand. We kregen zelfs enkele internationale klanten over de vloer die het event absoluut niet wilden missen. Na 1,5 jaar elkaar enkel digitaal te zien, deed het deugd om elkaar eindelijk terug in real life te kunnen ontmoeten!

‘Matexpo werkgever van het jaar’-award

STAS nam op de opening van Matexpo ook de award ‘Matexpo werkgever van het jaar’ in ontvangst. Naast de Innovation Award, Green Award en de Safety Award, vormt deze vierde een gloednieuwe categorie. Met deze award wil Matexpo bedrijven belonen die duurzame verbetering van het personeelsbeleid stimuleren en die het imago van de bouwsector als aantrekkelijke werkgever versterkt. Dankzij alle inspanning van het People departement, wisten we de jury te overtuigen van de innovatieve bedrijfscultuur aan de hand van enkele cases. Zelfs met geduchte genomineerden zoals Real Verhuur en Ford Truck Belgium wisten we ons toch te onderscheiden. Hoe? Doordat STAS zeer bewust een organsatie breed veranderingstraject uitgerold heeft waarbij STAS van een functionele naar een agile organisatie is geëvolueerd. STAS draagt de visie uit dat medewerkers perfect tot zelforganiseren in staat zijn als ze het vertrouwen en de mogelijkheden hiertoe krijgen. Dit wordt verder versterkt door decentralisatie en regelbevoegdheid toe te kennen. STAS is ervan overtuigd dat er een win/win te vinden is waar een organisatie en haar medewerkers elkaar versterken in competentie, flexibiliteit, agiliteit en ontplooiing.

Nocturne

Op vrijdagavond organiseerde STAS opnieuw een nocturne tot 23u. Alle medewerkers werden ook uitgenodigd ter bedanking voor de inspanning van het afgelopen anderhalf jaar alsook om het binnenhalen van de ‘Matexpo werkgever van het jaar’-award te vieren.

Ontdek de STAS U-Rockstar op Matexpo

Op onze stand stond een prachtige U-Rockstar te blinken. Deze kleine halfronde stalen kipper oplegger is dé krachtpatser binnen het bouwsegment. Hij is uitermate geschikt voor bulktransport van zware bouwmaterialen, grote steenbrokken en andere hard schrapende ladingen zoals grind. De U-Rockstar heeft het breedste hoogwaardig stalen chassis op de markt. Deze zorgt voor een unieke en stabiele kipervaring. De halfronde bak bestaat volledig uit slijtvast staal Hardox of HB450. Deze soort kipper oplegger is beschikbaar in volumevarianten van 24m³ tot 31m³. Enkele van de gespecialiseerde opties voor deze kipper oplegger zijn:

Wij kijken alvast uit naar de Demo Days powered by Matexpo in september 2022. De Belgische STAS verdeler ATRAC zal hier aanwezig zijn en je zal er ook STAS voertuigen in actie kunnen zien.
In 2023 zien we jullie terug op de 40e editie van Matexpo!