STAS Dealerdag 2021: welkom terug!

Tags:
People STAS people STAS dealers Planet
STAS Dealerdag 2021: welkom terug!

Na een dikke 2 jaar was het terug tijd om onze internationale dealerdag opnieuw leven in te blazen en onze STAS dealers en enkele leveranciers uit te nodigen in het mooie West-Vlaanderen. Tijdens deze twee dagen organiseerden we tal van culturele activiteiten, workshops en een educatieve rondleiding in de fabriek in Doornik alsook boeiende presentaties in het mooie Watou. Kort samengevat: een leerrijke, amusante en goedgevulde tweedaagse!

Na meer dan 2 jaar geen dealerdag te kunnen organiseren, wilden we onze dealers en leveranciers van hun sokken blazen. Kleine spoileralert: daar zijn we zeker en vast in geslaagd. We begonnen onze tweedaagse in het historische Ieper. We nodigden alle STAS dealers uit om een rondleiding mee te volgen in Ieper alsook om getuige te zijn van het dagelijkse eerbetoon aan de gesneuvelden van de eerste Wereldoorlog bij de Last Post. Daarna hebben we samen gezellig getafeld en genetwerkt, een perfecte afsluiter voor de eerste dag.

Donderdag was het vroeg dag gezien er een goedgevulde agenda voorzien was. De STAS dealers ontmoetten enkele leveranciers in de STAS fabriek te Doornik om daar samen een rondleiding te krijgen om te zien hoe een aluminium zelflosser van begin tot einde gebouwd wordt alsook de uitbreiding van onze productiesite met een gloednieuwe fabriekshal. Tijdens de pauzes werden de dealers en leveranciers uitgenodigd om buiten enkele trailers te bewonderen alsook om te kunnen overleggen met de product ingenieurs. Daarnaast was het ook mogelijk om feedback te geven over de producten en over de service. Zo krijgen we feedback rechtstreeks vanuit het werkveld en weten we hoe we onze marktpositie verder kunnen verstevigen.

Na genoten te hebben van een lekker pak Belgische frieten, vertrokken onze leveranciers en STAS verdelers gezamenlijk richting Watou. Omringd door hoppevelden, startten we aan een reeks presentaties over tal van verschillende topics. Zo sprak directeur Brecht Vandenborre over de huidige situatie op de markt en deelde hier talrijke relevante marktinfo. Ella Wallays gaf een korte marketingupdate voor we doorgingen naar de hoofdbrok van de sessies: de digitalisatie bij STAS. Alexander van Sales, Sus van Product en Nele van Eminds namen ons mee hoe de interne processen verder gedigitaliseerd worden. , gingen we verder met een presentatie over onze drie pijlers: people, product en planet. Bij elke pijler werd het belang van de pijler benadrukt alsook de huidige stand van zaken en hoe we hier in de toekomst verder op zullen inzetten. De presentaties werden afgesloten door een inspirerende sessie van Dado van Peteghem over hoe vertrouwen de wereld kan veranderen.

Na deze leerzame namiddag was het tijd om Bar Bernard en de Sint-Bernardus tripel te ontdekken. De STAS medewerkers sloten aan voor een ontspannen avond gevuld met heerlijke drankjes, rijkelijke hapjes en fijne gerechten. We sloten de avond af samen op de dansvloer, de relaties aangesterkt, boordevol inspiratie en herbronnen motivatie om er terug volledig in te vliegen.

Wij willen nog eens alle aanwezigen van harte bedanken en hopen dat het voor hen even leerrijk was als voor ons en we kijken er alvast reikhalzend naar uit om iedereen volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen.

Wil je op de hoogte blijven van wat er gebeurt bij STAS?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang periodiek onze nieuwtjes in je mailbox.