Stel je eigen STAS trailer samen in 4 stappen met de STAS configurator

Tags:
Kippers Product Zelflossers Bouw Recyclage Agro
Stel je eigen STAS trailer samen in 4 stappen met de STAS configurator

Wanneer je op zoek bent naar een kipper of zelflosser die perfect inspeelt op jouw specifieke noden, configureer die dan via de STAS configurator. Dankzij een eenvoudig te gebruiken interface kun je zelf het chassis, de bak, het afdekzeil en de afwerking kiezen voor de ideale kipper of zelflosser om jouw goederen te vervoeren.

Door gebruik te maken van de STAS configurator kan je eenvoudig en snel de perfecte oplegger samenstellen die volledig voldoet aan jouw transportnoden. Met een ruime keuze aan materialen en gepersonaliseerde opties maak je jouw oplegger op maat en dit alles in slechts enkele stappen. Aarzel niet en configureer vandaag nog jouw eigen STAS trailer via de configurator en ontdek de mogelijkheden!

1. Eerst en vooral is het belangrijk stil te staan bij welke soort goederen je zal vervoeren met de oplegger. Je kan in de configurator tal van materialen selecteren vanuit de 3 segmenten: Agro, Bouw en Recyclage. De tool stelt zelf STAS opleggers voor die het meest geschikt zijn om dergelijke ladingen te vervoeren.

2. Nu is het tijd om jouw keuze te maken. Er wordt steeds meegegeven of het gaat om een kipper of zelflosser, het volume van de oplegger en of het chassis en de bak gemaakt zijn van staal of aluminium. Je kan uiteraard altijd terugkeren om een ander voertuig te selecteren.

3. Dit is waar de echte magie gebeurt. Hier kan je de gekozen oplegger personaliseren naar jouw transportnoden. Er zijn 4 grote segmenten die je kan personaliseren:

  1. Het chassis
  2. De bak
  3. Het afdekzeil
  4. De afwerking

4. De configurator toont een 3D-model waarmee je de trailer vanuit alle hoeken kan bekijken. Je kan het voertuig ook bekijken in verschillende animaties: een kipper die volledig kipt, de achterdeur die opent, …

 

Ben je tevreden van je configuratie? Dan kan je geheel vrijblijvend een prijsofferte opvragen. Wij connecteren je met een lokale STAS dealer die je het beste kan verder helpen met eventuele vragen.

Vind jouw dealer
A illustration of a character holding an ipad