TIPS & TRICKS - de lak van uw trailer in topconditie

Tags:
Kippers Product Zelflossers Bouw Recyclage Agro
TIPS & TRICKS - de lak van uw trailer in topconditie

De winter laat zich voelen, met weersperikelen die nefast zijn voor de staat van uw trailer. Denk maar aan aanhoudende modder of vuil die krassen maakt, en zout op de weg die traag maar zeker de lak van uw voertuig aantast. Dit zorgt niet alleen voor dure herstellingskosten, maar ook voor een daling van de waarde van uw trailer. U doet er dus goed aan de lak van uw STAS-trailer goed te onderhouden en ook tussentijds voor een behandeling te zorgen.

En wij vertellen u hoe:

  1. Wacht bij een nieuw voertuig 3 maanden voor u het reinigt onder hogedruk.
  2. Houd bij het reinigen onder hogedruk rekening met de volgende limieten: max. 40 bar bij een watertemperatuur van 60° en een afstand van 20-30 cm van het voertuig.
  3. Verdun en verwijder zure of zoute producten waarmee uw voertuig in aanraking komt altijd zo snel mogelijk met water. Denk maar aan wegenzout.
  4. Een nabehandeling onder de vorm van een sealer of lakverzegeling zorgt voor extra bescherming van de laklaag. Gebruik geregeld een speciale lakreiniger na het wassen van uw voertuig. Dit product kan machinaal worden aangebracht. Vermijd het gebruik van reinigers die wax bevatten, want er blijven altijd restanten achter die uw voertuig vervuilen.
     

Voor de productie van innovatieve laksystemen doet STAS een beroep op BASF-coatings en meerbepaald op Glasurit Lijn 68. Deze hoogwaardige technologie op acrylaatbasis is sterk UV-bestendig, chemisch resistent, corrosiewerend en krasbestendig, Dankzij dit laksysteem behoud je trailer dan ook een stuk langer zijn tweedehandswaarde.

DOWNLOAD HIER DE PDF

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
arrow-left settings