Gespecialiseerde opties voor graan op je Farmstar

Tags:
Zelflossers Product Agro
Gespecialiseerde opties voor graan op je Farmstar

Het juiste gereedschap zorgt voor plezierig en efficiënt werk. Daarom hebben we bij STAS een ingewerkte trechter ontworpen met een bijkomend kijkvenster alsook een staalschof specifiek voor het lossen van graan of voeders met een Farmstar zelflosser.

Dankzij deze gespecialiseerde opties kan je probleemloos je volledige lading graan lossen in een losput. De trechter, die ingebouwd zit in het achterstuk van de trailer, kan ook afgesloten worden waardoor je op de conventionele manier de zelflosser kan lossen via de achterdeuren met het zelflossysteem.

De graantrechter zorgt dat je de lading op een beheerste manier kan lossen. Er is ook de mogelijkheid om een graankous aan te sluiten op de graantrechter. Dit is een hulpstuk waardoor het graan op een gecontoleerde manier gelost kan worden en er beperkte stofvorming is tijdens het losproces. Wanneer er gelost wordt zonder graankous kan er door de snelheid waarmee het graan gelost wordt, een stofwolk ontstaan bij de losput. Bij vochtig weer kan het stof overal aankleven, dankzij de graankous wordt dit vermeden. De graankous is eenvoudig te monteren aan de geïntegreerde graantrechter.

Wanneer de lading gelost wordt, kan je via een kijkvenstertje achteraan in de zijwand van de zelflosser controleren hoe het losproces verloopt en wanneer de trailer (bijna) leeg is. Wanneer kwaliteitscontroles moeten gebeuren van de lading, biedt een achterdeur met staalschof een handige oplossing omdat je het afdekzeil niet hoeft te openen om een staal te nemen.

Op zoek naar de juist gespecialiseerde opties voor jouw oplegger?

Contacteer de dichtsbijzijde STAS dealer en bekijk samen welke gespecialiseerde opties het best aansluiten bij jouw soort transport en jouw noden.

Vind jouw dealer
A illustration of a character holding an ipad