STAS HU: Een STAS dealer die golven maakt op de Hongaarse markt

Tags:
People STAS dealers
STAS HU: Een STAS dealer die golven maakt op de Hongaarse markt

STAS HU is een STAS dealer gevestigd aan de rand van Boedapest, Hongarije, die golven maakt in de Hongaarse markt. Het bedrijf werd opgericht in 2014 en was de allereerste dochteronderneming van STAS en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Laten we enkele belangrijke feiten onderzoeken over STAS HU en hoe het een succesvol trailerbedrijf in Hongarije is geworden.

Hongaarse Historie

STAS HU is gestart in 2014 met als doel een directe greep te hebben op de Hongaarse markt. Het bedrijf wordt momenteel gerund door drie zeer effectieve medewerkers, die elk kunnen worden beschouwd als een echte duizendpoot omdat ze alles van administratie tot verkoop voor hun rekening nemen. Het is dankzij hun inzet, betrokkenheid en toewijding dat STAS HU zo'n aanzienlijke groei heeft gekend. Het bedrijf is in staat klanten tevreden te stellen en goede prijzen en kwaliteit te handhaven. Het valt alleen maar te verwachten dat STAS HU de komende jaren zal blijven groeien.

Een unieke markt

De Hongaarse markt is uniek in die zin dat het voornamelijk een agrarische markt is met export van granen via de weg en het spoor. Het kipper segment is het populairst en meest concurrerend met de Agrostar met een aluminium of stalen chassis als koploper. Ondertussen is voor graan, pallets en afval de Biostar zelflosser het populairst op de markt.

STAS HU heeft sinds oprichting een aanzienlijk marktaandeel verworven. Met een marktaandeel van 11% bij de kippers en 31% voor de markt van de zelflossers is STAS HU de belangrijkste speler in Hongarije. Het is een echt kipper-land. Daarom richt STAS HU zich op het agrosegment, aangezien de productie in de STAS Factory Medias in Roemenië de capaciteit voor deze markt kan opvoeren. Voor de groeiende zelflosser markt is er een groot potentieel net als de uitgebreide catalogus van van voorraadonderdelen voor walking floor opleggers.

Hongaarse Troeven

De grootste troeven liggen in de combinatie van de voordelen van de STAS-trailer: hun betrouwbaarheid en de reële waarde van de trailers in termen van gewicht en de prijs. Het bedrijf is trots op het nauwe contact met zijn klanten en het uitgebreide aanbod van reserveonderdelen. Bovendien heeft STAS HU ook nauw contact met STAS dealers in Roemenië & Bulgarije waardoor zij elkaar kunnen helpen door hun middelen op bedrijfsniveau te combineren en een soepele klantervaring kunnen bieden.

Bovendien verhuisde STAS HU naar een gloednieuwe site van meer dan 5.000m² naast de M0 in Boedapest, een van de belangrijkste snelwegen in Hongarije. De weg is cruciaal in het internationale verkeer naar andere nabijgelegen landen zoals Oostenrijk, Duitsland... Met een indrukwekkende 5 miljoen voertuigen die de site jaarlijks passeren, heeft STAS HU een groot voordeel om haar naamsbekendheid in Hongarije te vergroten.

De kerntaak van STAS HU is het leveren van de beste combinatie van uitstekende producten en service met behoud van het directe contact met haar klanten.

De toekomst

STAS HU heeft zich in Hongarije gevestigd als een betrouwbaar bedrijf. Het kleine, maar doeltreffende team is erin geslaagd de klanten tevreden te stellen en een sterke positie op de markt te behouden. De groei van het bedrijf is opmerkelijk en de verwachting is dat de groei in de komende jaren zal aanhouden. STAS HU is van plan de veranderingen die de nieuwe vestiging met een uitstekende locatie met zich meebrengt te consolideren. De groei van STAS HU is veelbelovend aangezien het bedrijf ook nieuwe oplossingen en partnerschappen onderzoekt om haar positie als belangrijke speler op de Hongaarse markt te behouden.

Vind jouw dealer
A illustration of a character holding an ipad