STAS wint Factory of the Future 2019

vrijdag 29 maart 2019

"Factory of the future", een titel waar we trots op zijn! In een altijd veranderende wereld blijft ook de industrie niet stilstaan. Het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) sloeg de handen in elkaar met technologiefederatie Agoria en onderzoekscentrum Sirris en zo werd het actieplan ‘Made Different’ in het leven geroepen. Dit actieplan ziet uitdagingen als opportuniteiten en vormt de bedrijven van vandaag om tot ‘Factories of the Future’.

Waarom nam STAS deel aan Factory of the Future?

De twee productiesites in België hebben de fundamenten gelegd van het familiebedrijf door én met trotse medewerkers. Als ‘Factory of the Future’ wil STAS een duurzame toekomst in België garanderen en klaar zijn voor de vierde industriële revolutie om zo jullie duurzame opleggers te kunnen blijven bezorgen.

Hoe won STAS Factory of the Future?

Om ‘Factory of the Future’ te worden zijn er zeven stappen die moesten gezet worden. Deze stappen gaan alle zeven hand in hand. Focussen op slechts één of enkele domeinen is niet voldoende.
Tijdens deze transformatie heeft STAS Tournai zich ontpopt tot een wendbare organisatie met een uniek machinepark en gedigitaliseerde processen waarbij de betrokkenheid van werknemers cruciaal is om samen te werken aan een kwalitatiever product en een (C)lean factory.

Making bulk transport a pleasure with our Factory of the Future!Dealers

Brochure

Chat

Op de hoogte blijven van onze updates en promoties?

Inschrijven