STAS wint Factory of the Future 2019

vrijdag 29 maart 2019

In een altijd veranderende wereld kan ook de industrie niet blijven stilstaan. Het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) sloeg de handen in elkaar met technologiefederatie Agoria en onderzoekscentrum Sirris en zo werd het actieplan ‘Made Different’ in het leven geroepen. Dit actieplan ziet uitdagingen als opportuniteiten en vormt de bedrijven van vandaag om tot ‘Factories of the Future’.

Waarom nam STAS deel aan Factory of the Future?

De twee productiesites in België hebben de fundamenten gelegd van het familiebedrijf door én met trotse medewerkers. Als ‘Factory of the Future’ wil STAS een duurzame toekomst in België garanderen en klaar zijn voor de vierde industriële revolutie.

Hoe maakte STAS het verschil?

Om een ‘Fabriek van de Toekomst’ te kunnen worden zijn er zeven stappen die moeten gezet worden. Deze stappen gaan alle zeven hand in hand. Focussen op slechts één of enkele domeinen is niet voldoende.
Tijdens deze transformatie heeft STAS Tournai zich ontpopt tot een wendbare organisatie met een uniek machinepark en gedigitaliseerde processen waarbij de betrokkenheid van werknemers cruciaal is om samen te werken aan een kwalitatiever product en een (C)lean factory.

Making bulk transport a pleasure!


Dealers

Brochure

Chat

Op de hoogte blijven van onze updates en promoties?

Inschrijven