Afstandsbediening voor zelflossers

Tags:
Product Zelflossers Spare parts
Afstandsbediening voor zelflossers

Wist je dat STAS een op maat gemaakte afstandsbediening heeft ontwikkeld om jouw zelflosser volledig te bedienen? De draadloze afstandsbediening is aan te passen aan de opties op jouw zelflosser en jouw noden. Daarnaast kan de afstandsbediening ook andere afstandsbedieningen vervangen en zelfs verschillende types combineren. Heb je een afstandsbediening voor jouw achterdeuren, een andere voor het afdeksysteem en één voor het schuifvloersysteem? Deze aangepaste afstandsbediening vervangt al deze zodat je slechts één apparaat nodig hebt om ze allemaal te besturen.

De op maat gemaakte afstandsbediening ondersteunt tot 10 acties. Onderaan hebben we 2 opties die altijd in de afstandsbediening zijn opgenomen:

  1. Ten eerste, en dit is waarschijnlijk de belangrijkste op de afstandsbediening: de aan/uit knop die de afstandsbediening aan en uit zet. Tijdens het rijden is het raadzaam de afstandsbediening uit te schakelen om er zeker van te zijn dat er niets wordt geactiveerd tijdens de rit naar uw bestemming.
  2. Ten tweede, de meest opvallende knop: het rode kruis. Deze knop schakelt het moving floor-systeem in een oogwenk uit.

Bovendien zijn er tal van andere functies die aan uw afstandsbediening kunnen worden toegevoegd, afhankelijk van de opties die op uw zelflosser geïnstalleerd zijn:

Wat zijn de voordelen van een afstandsbediening voor het vloersysteem van uw zelflosser?

Als bestuurder en operator van de STAS zelflosser kan je jouw walking floor oplegger gemakkelijk van op afstand bedienen. Met de afstandsbediening kan je vanop een afstand het systeem veilig bedienen waardoor het risico op ongelukken afneemt. De afstandsbediening is voorzien van duidelijke pictogrammen, waardoor de bediening van de zelflosser een koud kunstje wordt.

Bovendien bespaart deze op maat gemaakte afstandsbediening jou ook tijd omdat alle opties van je zelflosser bediend kunnen worden met één enkele afstandsbediening.

Bekijk onze op maat gemaakte afstandsbediening in actie: 

Geïnteresseerd in een afstandsbediening op maat voor jouw zelflosser?
Zoek hier jouw dichtsbijzijnde STAS verdeler:

Vind jouw dealer
A illustration of a character holding an ipad