Het nieuw boutbaar loopvlak voor zelflossers: Veiliger en duurzamer

Tags:
Zelflossers Product
Het nieuw boutbaar loopvlak voor zelflossers: Veiliger en duurzamer

Een loopvlak - het platform dat op het voorberd van een zelflosser gemonteerd is - biedt werknemers zicht in de laadbak en gemakkelijke toegang tot het afdeksysteem en de riemen. Omdat dit platform zich op een aanzienlijke hoogte bevindt, moeten er veiligheidsmaatregelen worden genomen om de werknemers te beschermen. We hebben ons loopvlak vernieuwd om het veiliger, duurzamer en onderhoudsvriendelijker te maken.

Extra veilig

We hebben de veiligheid van het boutbare loopvlak verbeterd door de voetplank, dat is de rand rond de vloer van het loopvlak, te verhogen om het risico om van het loopvlak af te glijden aanzienlijk te verminderen. De vloer zelf is ook gemaakt van een geperforeerde antislipplaat, waardoor het vrijwel onmogelijk is om van het loopvlak af te glijden, zelfs in modderige en natte omstandigheden.

We hebben ook de reling van het loopvlak verbeterd. We hebben de kettingen vervangen door verende handsfree deuren. We hebben ze hoger gemonteerd voor extra veiligheid en om te voorkomen dat mensen erover zouden vallen. De reling zelf is ook steviger gemaakt door de middelste stang te vervangen door een sterkere kniebuis.

Al deze veranderingen zorgen ervoor dat de catwalk steviger en veiliger in gebruik is voor iedereen die het betreedt.

Modulair, duurzaam ontwerp

We hebben ook nagedacht over de duurzaamheid van het ontwerp. We hebben het hele loopvlak, de ladder en de valbeveiliging aan het voorberd vastgeschroefd. De haken voor de handmatige afdeksystemen zijn nu vastgeklonken aan het voorberd in plaats van gelast. Verder zijn de reling en de ladders allemaal afzonderlijk vervangbaar en door de uniforme poedercoatingkleur (RAL9006) is alles heel gemakkelijk en kostenefficiënt te vervangen of te repareren zonder slijpen of lassen. En wat vind je van de gebogen vorm en de aluminium look, het ziet er goed uit, toch?

Poedercoating

We hebben ook de verfstijl voor het loopvlak veranderd. Poedercoating vormt een dikke en harde coating die beter bestand is tegen afschilferen, krassen, corrosie en andere slijtage. Het behoudt ook langer zijn kleur en is milieuvriendelijker.

Nog beter!

Wil je het vastgeschroefde loopvlak nog veiliger maken? Overweeg dan onze automatische afdeksystemen zoals VBK of Cramaro. Met deze op afstand-bediende afdeksystemen hoef je niet meer uit de cabine te stappen om het voertuig te openen of te sluiten.

Ons verbeterde boutbare loopvlak is bestand tegen het dagelijks gebruik en biedt maximale veiligheid voor uw werknemers. Wilt u meer weten? Neem contact op met uw dichtstbijzijnde STAS-dealer:

Vind jouw dealer
A illustration of a character holding an ipad