STAS Walking Floor Tour

Tags:
Kippers Zelflossers STAS dealers
STAS Walking Floor Tour

De Tour Fond Mouvant in full swing! Onze experten zijn al langs geweest bij vier van onze Franse dealers en er volgen er nog heel wat! Het doel? Blijven inzetten op het directe contact met onze verdelers en onze klanten en de expertise van onze dealers op vlak van zelflossers en kippers! Op die manier kunnen we duurzaam investeren in onze mensen en ontvangen onze klanten uiteindelijk de best mogelijke service voor hun zelflosser.

Om onze lokale dealers, daar waar mogelijk, te ondersteunen in hun activiteiten en een productieve wisselwerking op te zetten met hen, organiseren we de Tour Fond Mouvant. Het is ook hét uitgelezen moment om in te pikken op de kennis van onze dealers en klanten om onze producten naar het hoogst mogelijke niveau te tillen.

Tijdens de Tour Fond Mouvant gaan we telkens een dag op bezoek bij een lokale STAS dealer en geven onze experten product training aan eigen medewerkers, klanten én chauffeurs. Samen met onze technici, een ingenieur en onze verkoopmedewerkers organiseren we ’s ochtends een sessie voor de lokale technici/monteurs van de dealer én de verkoopmedewerkers. In de namiddag nodigen we STAS klanten uit. Iedereen is hierop welkom: van chauffeurs, wagenparkbeheerders, monteurs tot managers. We leren hen technische vaardigheden aan voor het onderhoud van de STAS zelflossers. Zo wordt de oplegger op korte termijn goed onderhouden en kunnen er op lange termijn zelfs kosten uitgespaard worden.

Lees alvast eens onze blogposts om meer te weten te komen over hoe een zelflosser werkt, hoe je je zelflosser het beste onderhoudt en hoe je een technische storing op een zelflosser kan controleren en oplossen.

De tours die op de agenda stonden:

14 juni 2022: Nîmes Trucks

16 juni 2022: Soveca 03

28 juni 2022: Garage Jaulin

29 juni 2022: Alençon VI

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Contacteer je lokale dealer voor assistentie.

Vind jouw dealer
A illustration of a character holding an ipad