Eerste editie van de STAS Roadtrip was een waar succes

woensdag 05 september 2018

Op 11 juli begonnen zes studenten aan het avontuur van hun leven. Al liftend doorkruisten ze Europa, waarbij ze de allermooiste steden ontdekten. Bovendien konden de avonturiers maar liefst €5000 winnen! Na 10 knotsgekke dagen, kwamen de studenten terug aan in STAS, waar het slotevenement plaatsvond. Familie en vrienden zakten massaal af richting Waregem om de aankomst van hun favoriete duo in levende lijve mee te maken.

Een ware strijd voor duo’s

3 koppels werden geselecteerd nadat alle inzendingen grondig gewikt en gewogen werden. De studenten vertrokken per twee op een avontuurlijke STAS Roadtrip. Ze mochten zich enkel al liftend door Europa verplaatsen. Elke avond werden de deelnemers in een andere stad opgewacht door de organisatie. Hoe sneller ze ’s avonds op hun bestemming geraakten, hoe meer geld ze konden bijeenrapen. Elke kilometer bracht één euro op. Enkel het duo die als eerste aankwam op de verschillende tussenstops maakte kans om het verzamelde geld van de dag bij te houden.

De kandidaten kregen in alle steden uitdagingen en opdrachten voorgeschoteld. Hiermee konden ze ook geld winnen. Deze opdrachten gaven de duo’s de kans om naast de wedstrijd ook het culturele aspect van elke stad te leren kennen: zo hebben ze de Romeinse geschiedenis van Nîmes herleefd, tapas geproefd in Barcelona, op monumenten gejaagd in Praag, etc. Een dagelijkse mix van lef, cultuur en spanning kon maar liefst €200/dag opbrengen. Door hun avonturen overdag te filmen en te delen op sociale media konden de koppels nog een extra bonus verdienen.

Winnaars verdienen bijna € 3000

De duo’s zaten elkaar gedurende de volledige wedstrijd op de hielen en het was tot de laatste dag extreem spannend. Naar het einde van het slotevenement werden de duo’s uit hun lijden verlost en kregen ze te horen wie over de ganse wedstrijd het grootste bedrag verzamelde en dat ook mee naar huis mocht nemen. Bavo & Hendrik bleken de gelukkige winnaars te zijn en sleepten maar liefst €2779,45 in de wacht. De cheque werd hen overhandigd door Francis Heyse, de CEO van STAS.
Samen met de andere deelnemers vierden ze hun fantastische tocht, en sloten ze hun avontuur af in stijl.

Bekijk nu de aftermovie van de STAS roadtrip 2018. Voor zowel de deelnemers als de collega's van STAS was het een waar avontuur door heel Europa.

Wilt u ook werken aan leuke projecten in een bedrijf met een geweldige sfeer? Solliciteer nu op https://stas.be/jobs


Dealers

Brochure

Chat

Op de hoogte blijven van onze updates en promoties?

Inschrijven