Samenwerking met hoogwaardige partners

vrijdag 13 juli 2018
STAS streeft ernaar opleggers en opleggeronderdelen van de allerhoogste kwaliteit te bieden.We gebruiken voor de constructie van onze voertuigen aluminium van superieure kwaliteit, net als producten van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. In overeenstemming met die filosofie kiezen we voor de bedrading van onze opleggers voortaan Aspöck systemen. Aspöck staat voor innovatieve oplossingen en is in Europa een toonaangevende fabrikant van verlichtingssystemen voor opleggers.

Sinds maart 2018 worden alle STAS opleggers, ook wel STAS Stars genoemd, voorzien van Nordic connectoren. Een Nordic connector is veel duurzamer dan ons vorige systeem dat werkte met een tweepolige connector. Vanaf nu worden STAS kippers en zelflossers dus uitgerust met Nordic connectoren van Aspöck, die door hun isolatie optimale bescherming bieden tegen kortsluiting.

Vervanging en aanpassing van opleggerlichten

Dankzij dit partnerschap zijn onze verlichtingssystemen veel gemakkelijker te vervangen en krijgen uw verlichtingsideeën heel eenvoudig vorm. Van innovatief idee tot hoogwaardig eindproduct in een handomdraai dus.

Aspöck ontwikkelt verlichtingssystemen voor alle opleggers (kippers en zelflossers) die gebruikt worden in de landbouw-, bouw- en recyclingsector.

We vertrouwen op Aspöck als leverancier van totaaloplossingen op maat en van volledige systemen. Een vervanging of aanpassing nodig? Vraag uw verdeler om informatie. Check ons dealernetwerk en vind een partner in uw buurt.


Dealers

Brochure

Chat

Op de hoogte blijven van onze updates en promoties?

Inschrijven