Om duurzame relaties op lange termijn tot stand te brengen met onze eigen medewerkers, leveranciers, dealers, onze klanten en andere belanghebbenden, hebben wij bepaalde doelen opgemaakt. Dit betekent dat we bouwen aan langdurige betekenisvolle connecties; we behandelen elkaar met respect en engageren ons op een positieve manier. We nemen ook initiatief om deze relaties te laten groeien en communiceren altijd op een positieve maar efficiënte manier.

People doelstellingen:​​​​​​

 • Gendergelijkheid en diversiteit
  Gelijkheid en diversiteit op de werkvloer is het nieuwe normaal. Wij stellen alles in het werk om gelijke kansen voor alle stakeholders van STAS te garanderen.
 • Beperking van de werktijden
  Bij STAS wordt een maximum aantal werkuren ingevoerd om een optimale work-life balans voor alle werknemers mogelijk te maken.
 • Green factory
  opbrengsten van ons verminderd verbruik delen we met onze werknemers. Bovendien ontvangen alle medewerkers een duurzame drinkfles om eenmalig gebruik van plastic tegen te gaan.
 • Thuiswerken
  Wanneer de taken van de werknemer het toelaten, kunnen werknemers thuis werken.
 • Happy factory
  Duurzame inzetbaarheid met een innovatief verloningssysteem.
 • Team Care & Connect
  Enkele medewerkers willen zich inzetten om andere collega's te helpen een gezondere levensstijl te bereiken en medewerkers te helpen met elkaar te connecteren. Maak kennis met het STAS Care & Connect Team en ontdek wat zij doen.

Team STAS voor een duurzame wereld

Lees meer over onze reis naar een duurzame STAS-wereld.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?